Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 75 g de sucre roux
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
- 370 g de farine de blé (voir "Conseil(s)")
- 1 œuf
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
-
1 ½
c. à café de sucre vanillé fait maison
of 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
La marmelade d'oranges
- 1000 g d'oranges
- 1 citron jaune
- 350 g de sucre roux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1448.3 kJ / 346.2 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 25.2 mg
Alternatieve recepten
Tarte aux asperges, ricotta et basilic
2 Std. 30 Min
Gâteau aux pommes
1h
Cake orange-pavot
1h
Biscuits à la pâte d'amande
25 min
Julekake (brioche norvégienne)
2h 50min
Galette des Reines aux pommes et pignons des Landes
1h 30min
Le fénétra (tarte toulousaine aux abricots)
1h 40min
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2h 40min
Brioche à la cannelle glacée
2h 20min
Quiche aux épinards et feta
1 godz. 20 min
Madeleines au citron
6h 40min
Chiffon cake à l'orange
1h 15min