Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 75 g de sucre roux
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
- 370 g de farine de blé (voir "Conseil(s)")
- 1 œuf
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
-
1 ½
c. à café de sucre vanillé fait maison
of 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
La marmelade d'oranges
- 1000 g d'oranges
- 1 citron jaune
- 350 g de sucre roux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1448.3 kJ / 346.2 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 25.2 mg
Alternatieve recepten
Gâteaux banane-noisette
55 min
Cake aux fruits secs
2 Std.
Le fénétra (tarte toulousaine aux abricots)
1 Std. 40 Min
Tatin d'oignons à la moutarde
2 godz. 20 min
Gâteau aux poires et noisettes
1 godz. 35 min
Confiture de fraises et de fleurs de sureau
35 min
Couronne des rois espagnole
3h
Tropézienne, fleur d'oranger et curd de clémentine
3h
Épices pour tarte à la citrouille
5min
Tarte aux champignons et beaufort
1 godz. 15 min
Gâteau à la crème de marrons et poires
45 min
Tarte à l’orange
6h 5 min