Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 250 g de graines d'épeautre
- 250 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 50 g de beurre mou, coupé en morceaux et un peu pour le récipient
- 30 g de sucre en poudre
- 250 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
La garniture aux graines de pavot
- 50 g de beurre mou, coupé en morceaux
- 100 g de graines de pavot
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
Le montage
- farine de blé, pour le plan de travail
Les nappes de couleur
- 200 g de sucre en poudre
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- colorant alimentaire (optioneel)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 456.7 kJ / 109.2 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 35.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel au beurre salé
1h 45min
Crème pâtissière au caramel
50 Min
Riz au lait XXL
55 Min
Biscuit roulé aux fruits rouges
1h 35min
Pain-chenille feuilleté au pesto
2 Std. 30 Min
Compote de fraises - Gâteau au yaourt
55 Min
Lentilles de Cilaos
50 Min
Pompe croquante à la crème
5 Std. 30 Min
Raviolis wonton frits et poêlée de chou aux cacahuètes
1h 20min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
Flan pâtissier au chocolat au lait
1 Std. 40 Min
Mousses au chocolat
3h 20min