Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de farine de blé, type 45 ou 55, et un peu pour fariner
- 100 g de farine de seigle
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 340 g d'eau
- 1 ½ - 2 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 611 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain cocotte seigle et épautre
2u. 40min
Petits pains aux noix
4h 30 min
Pain de seigle
2u. 40min
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain au levain
17 Std.
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Mon pain de campagne maison
4 Std. 40 Min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 godz. 10 min