Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 - 170 g de sucre en poudre
- 60 - 120 g de jus de citron vert (3-6 citrons verts)
- 100 - 120 g de beurre
- 2 - 4 œufs moyens (53-63 g)
- 25 - 50 g de baies variées, fraîches ou surgelées
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2658.7 kJ / 634.7 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 75.7 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 18.9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 70.4 mg
Alternatieve recepten
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Toffees au caramel
2h
Poudre de caramel
1 Std.
Sous-vide épaule de porc, désossée
12 Std. 25 Min
Boisson crémeuse à l'avoine
10min
Honeycomb (caramel en nid d’abeille)
1 godz. 30 min
Eclairs aux fruits rouges
12h
Lemon curd Mode Sauce
20min
Sauce caramel au whisky
35 min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5 min
Shortbread caramel au beurre salé
2 Std. 25 Min
Crème diplomate aux fruits
1 Std.