Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les fonds de tartelette
- 5 citrons bergamotes
- 125 g de farine tamisée et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre mou, en morceaux
- 45 g de sucre glace, tamisé
- 15 g de poudre d'amande
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de fleur de sel
La crème au citron
- 200 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs
- 200 g de beurre, coupé en petits morceaux et un peu pour les cercles
- 4 tranches fines de citron jaune
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4088 kJ / 977 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 64 g
Alternatieve recepten
Fraisier à la rhubarbe
24 Std.
Sachertorte à étages
8hod. 10min
Mini-éclairs à la framboise
3h 15min
Eclair à la Passion
3 godz. 20 min
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13h
Cheesecake abricot-basilic de Claudine
4 Std.
Saint-honoré citron-framboises
2 Std. 30 Min
Moelleux aux figues, crème mascarpone au Grand Marnier®
1 godz.
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3h 35min
Tartelettes aux quetsches
45 min
Eclairs à la pistache et fève tonka
1h 20min
Crème diplomate aux fruits
1 godz.