Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'huile de friture
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 2 branches de thym citron, effeuillées
- 1 jaune d'œuf
- 150 g d'eau très froide
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g de fécule
- 100 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 800 g de calamars, coupés en anneaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 259.8 kJ / 61.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 69.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Viande hachée
35 λεπτ.
Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail
3 godz. 15 min
Friture d'anchois, sauce tartare
40 λεπτ.
Sardines grillées à la gremolata
35 λεπτ.
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4 godz. 40 min
Raïta pomme-concombre et gambas aux épices
1h 5min
Raviolis frits au crabe
40 λεπτ.
Calamars Assam
30min
Sambousseks à la viande
1 godz. 20 min
Tarte fine aux rougets
55 min
Keftas
2h 30min
Soupe de wontons (soupe de raviolis)
1ωρ.