Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'huile de friture
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 2 branches de thym citron, effeuillées
- 1 jaune d'œuf
- 150 g d'eau très froide
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g de fécule
- 100 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 800 g de calamars, coupés en anneaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 259.8 kJ / 61.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 69.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tteokbokki au fromage
13 godz. 30 min
Tempuras de courgette et d'aubergine
45 Min
Mille-feuille de filo aux agrumes
2 Std.
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4 godz. 40 min
Tempuras de légumes et crevettes
25 Min
Tacos de crevettes
1 godz.
Nems aux crevettes et à la sauce aigre-douce
1 Std. 15 Min
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Tielle sétoise
3h 30min
Moules farcies au beurre d'ail
35 Min
Nems aux crevettes et jambon
1 Std. 5 Min
Poulet mariné cuit sur la braise
12h