Tempura de calamars

Tempura de calamars

4.3 18 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
35 pièces

Ingrediënten

  • 500 g d'huile de friture
  • 2 brins de persil frais, équeutés
  • 2 brins de cerfeuil frais équeutés
  • 2 branches de thym citron effeuillées
  • 1 jaune d'œuf
  • 150 g d'eau très froide
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 50 g de fécule
  • 100 g de farine de blé
  • 1 pincée de sel
  • 800 g de calamars coupés en anneaux

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pièce

Natrium 69.1 mg
Eiwitten 4.1 g
Calorieën 259.8 kJ / 61.8 kcal
Vetten 3.3 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraten 3.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...