Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'huile de friture
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 2 branches de thym citron, effeuillées
- 1 jaune d'œuf
- 150 g d'eau très froide
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g de fécule
- 100 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 800 g de calamars, coupés en anneaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 259.8 kJ / 61.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 69.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beignets de crevettes
35 Min
Tempuras de légumes et crevettes
25 Min
Bars en croûte feuilletée
3 Std.
Pavé d'espadon et crudités à la thaïe
1 Std. 35 Min
Dorades farcies au pesto de coriandre
50min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Feuilles de vigne farcies aux riz et fruits secs
13u. 20min
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 Std. 10 Min
Tempuras de courgette et d'aubergine
45min
Friture d'anchois, sauce tartare
40min
Solettes meunière
25 Min