Tempura de calamars
TM6 TM5

Tempura de calamars

4.3 (17 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g d'huile de friture
  • 2 brins de persil frais, équeutés
  • 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
  • 2 branches de thym citron, effeuillées
  • 1 jaune d'œuf
  • 150 g d'eau très froide
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 50 g de fécule
  • 100 g de farine de blé
  • 1 pincée de sel
  • 800 g de calamars, coupés en anneaux

Voeding
per 1 pièce
Calorieën
259.8 kJ / 61.8 kcal
Eiwitten
4.1 g
Koolhydraten
3.9 g
Vetten
3.3 g
Verzadigd vet
0.6 g
Vezels
0.1 g
Natrium
69.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten