Gâteau au topinambour et glaçage à la châtaigne

Gâteau au topinambour et glaçage à la châtaigne

4.9 8 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 25min
6 parts

Ingrediënten

  • 200 g de topinambours en morceaux
  • 240 g de farine de blé
  • 20 g d'amandes en poudre
  • 1 ½ c. à café rase de levure chimique
  • 1 pincée de sel
  • 3 œufs
  • 80 g de sucre de canne
  • 170 g d'huile de tournesol
  • 2 c. à café d'extrait de vanille
  • 20 g de beurre mou, et un peu pour le moule
  • 200 g de crème de marrons
  • 125 g de fromage à tartiner (cream cheese), à température ambiante
  • 5 biscuits speculoos

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 13 g
Calorieën 3192 kJ / 763 kcal
Vetten 44 g
Koolhydraten 78 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...