Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 côtes de bœuf, désossées (env. 450 g chacun, 3-4 cm d'épaisseur, 14 cm de long max.)
- 1300 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1259 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 90 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6 godz. 45 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12sa 25 dk
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Sous-vide médaillons de veau
1 Std. 55 Min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 Min
Minibananes en robe de caramel aux épices
1h 50min
Caramel de base
25 Min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min