Sous-vide côte de bœuf, désossée

Sous-vide côte de bœuf, désossée

4.0 14 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 25min
4 portions

Ingrediënten

  • 2 côtes de bœuf désossées (env. 450 g chacun, 3-4 cm d'épaisseur, 14 cm de long max.)
  • 1300 g d'eau
  • 30 g de jus de citron
  • 1 c. à soupe de beurre

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 90 mg
Eiwitten 48 g
Calorieën 1259 kJ / 300 kcal
Vetten 12 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...