Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 côtes de bœuf, désossées (env. 450 g chacun, 3-4 cm d'épaisseur, 14 cm de long max.)
- 1300 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1259 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 90 mg
Alternatieve recepten
Faire sauter 200 g de poires
15 Min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Saumon teriyaki sous-vide
1 godz. 20 min
Dorer 250 g d'échalotes
25 Min
Crème fouettée
10 Min
Caramel liquide
25 Min
Caramel de base
25 Min
Dorer 350 g d'échalotes
25 Min
Sous-vide côtes de porc
2 godz. 50 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Poires sous-vide à la cannelle
2 Std. 5 Min
Crevettes sautées au porto
30 Min