Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 côtes de bœuf, désossées (env. 450 g chacun, 3-4 cm d'épaisseur, 14 cm de long max.)
- 1300 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1259 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 90 mg
Alternatieve recepten
Cuisson du riz au jasmin
35min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30 min.
Sous-vide épaule de porc, désossée
12 Std. 25 Min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 min.
Aubergine miso sous-vide
2 Std. 45 Min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Cuisson du riz jasmin
35min