Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La mousse au chocolat blanc
- 70 g de biscuits
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., froide
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- ¼ gousse de vanille, égrainée
- 200 g de fromage à tartiner
Les fraises sous-vide
- 400 g de fraises, coupées en deux
- ¼ c. à café de cannelle en poudre
- 2 morceaux de zeste d'orange non traitée (1 cm x 3-4 cm)
- 1500 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 159 mg
Alternatieve recepten
Antonio Bachour: Gâteau aux amandes, framboises et chocolat blanc (métrique)
14h 30 min
Brownies au caramel
1h 20 min
Tartelette bavaroise poire et caramel
4 Std. 5 Min
Sauce caramel au whisky
35 Min
Barres choco-Passion
2 Std. 45 Min
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8h 15min
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
2h
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13h
Parfait au caramel
7 Std.
Dessert : pomme d'amour
6h
Caramel salé et mousse au chocolat
45min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45min