Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La mousse au chocolat blanc
- 70 g de biscuits
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., froide
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- ¼ gousse de vanille, égrainée
- 200 g de fromage à tartiner
Les fraises sous-vide
- 400 g de fraises, coupées en deux
- ¼ c. à café de cannelle en poudre
- 2 morceaux de zeste d'orange non traitée (1 cm x 3-4 cm)
- 1500 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 159 mg
Alternatieve recepten
Tiramisu fruits rouges et violette
50 Min
Boisson saveur vanille-myrtille à la poudre de protéine
5 min
Caramel salé et mousse au chocolat
45 min
Trifle aux fruits rouges
24h
Crème brûlée à la bergamote
3 godz. 40 min
Verrine chocolat au lait-cerise
2 Std. 10 Min
Mille-feuille express framboise-citron
30 min
Menu veggie - Mousse au chocolat blanc et au citron
4h 20min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Mousses de framboises
1 Std. 15 Min
Cheesecakes en verrine
3h 5min