Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g de sucre roux
of 250 g de sucre en poudre - 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1030 g d'eau
- 30 g de beurre doux froid, en un morceau (env. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- ¾ c. à café de sel
- 1 sachet de zeste d'orange râpé (ex. Dr Oetker)
- 1 c. à soupe de vinaigre
- 80 g de biscuits au beurre, en morceaux
- 100 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 130 g de cacahuètes, grillées et salées
- 3000 g de glace à la vanille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1768 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36 godz.
Caramel au beurre salé
1h 45min
Glace au caramel au beurre salé
14 Std.
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12h 30 min
Crème brûlée à la bergamote
3u. 40min
Raviolis frits au crabe
40min
Toffees au caramel
2h
Chantilly au chèvre sucrée
10min
Glace caramel au beurre salé
12 Std.
Smoothie poire, noisettes et yaourt
10min
Carpaccio de bœuf, crudités et émulsion à la mangue
25 Min
Pains du Sud en 2 façons
1 Std. 25 Min