Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g de sucre roux
of 250 g de sucre en poudre - 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1030 g d'eau
- 30 g de beurre doux froid, en un morceau (env. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- ¾ c. à café de sel
- 1 sachet de zeste d'orange râpé (ex. Dr Oetker)
- 1 c. à soupe de vinaigre
- 80 g de biscuits au beurre, en morceaux
- 100 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 130 g de cacahuètes, grillées et salées
- 3000 g de glace à la vanille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1768 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36 Std.
Toffees au caramel
2h
Glace caramel au beurre salé
12h
Aumônière de crêpe poire-banane, sauce chocolat
1h
Sorbet pomme-cidre, sablé breton, sirop au miel et crème chantilly
5h
Affogato aux bananes caramélisées
16 Std. 50 Min
Antonio Bachour: Tartelettes au citron et basilic (métrique)
3 godz. 45 min
Glace chocolat-cerise et chantilly
12 Std. 25 Min
Crème fouettée au basilic
2h 10min
Glace à la pistache
12h
Glace au caramel au beurre salé
14 Std.
Sirop de sucre inverti
1h 15 min