Chocolat chaud au caramel et au whisky

Chocolat chaud au caramel et au whisky

2.9 15 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • 250 g de sucre en poudre
  • 30 g d'eau
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 30 g de beurre doux froid, en 1 morceau (env. 6 x 4 x 1 cm)
  • 1 c. à café de jus de citron (voir conseil)
  • 1 - 2 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 700 g de lait
  • 100 g de cacao en poudre
  • 30 g de whisky
  • crème fouettée maison, pour la finition (voir "Conseil(s)")

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 8 g
Calorieën 3110 kJ / 743 kcal
Vetten 41 g
Vezels 24.1 g
Koolhydraten 79 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...