Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 médaillons de veau (80-100 g chacun, 3,5 cm d'épaisseur)
- 1500 - 1600 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1204 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 135 mg
Alternatieve recepten
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25min
Sous-vide côtes de porc
2 godz. 50 min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 min
Ragoût de bœuf à la bière et colcannon
4 Std. 40 Min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1 godz. 45 min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Bœuf Stroganoff
1 Std.
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6 godz. 45 min