Sous-vide médaillons de veau

Sous-vide médaillons de veau

3.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 55min
4 portions

Ingrediënten

  • 8 médaillons de veau (80-100 g chacun, 3,5 cm d'épaisseur)
  • 1500 - 1600 g d'eau
  • 30 g de jus de citron
  • 1 c. à soupe de beurre

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 135 mg
Eiwitten 34 g
Calorieën 1204 kJ / 287 kcal
Vetten 17 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...