Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2300 g d'eau
- 100 g de vinaigre
- 500 g de gombos verts frais
- 2 gousses d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g de gingembre frais
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 200 g de haddock, coupé en morceaux
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de filets de poisson blanc (6 filets), type cabillaud ou églefin
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 718.2 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 1.5 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de légumes verts vapeur et acras de poulet
1h 20min
Riz complet, légumes d'automne vapeur et sauce au yaourt
45min
Assortiment de légumes vapeur
45min
Riz au basilic thaï
1h
Amok (Papillote de poisson)
1h 30min
Poulet, carotte, papaye et basilic
45min
Betterave et chou-fleur en salade, poulet sauce tomate, papillote poire-banane
1h 15min
Blaff de légumes
35min
Menu light - Cabillaud vapeur, spaghetti à l'encre de seiche
2h
Blanquette de ris de veau
1h 50 min.
Poisson aux légumes vapeur et coquillages
1 Std. 25 Min
Sorbet fraise-coquelicot
10min