Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'échalotes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 20 g de concentré de tomate
- 300 g de filets de poisson de roche (grondin, rascasse, tacaud, par ex.), coupés en morceaux
- 150 g de poireau, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de carottes, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 100 g de pomme de terre, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de fenouil, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 445.7 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 414.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe harira
40min
Soupe de fruits de mer irlandaise
45min
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
1h 5min
Maquereau mariné à la tomate, granola au cumin
3h 30min
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50min
Soupe de fruits de mer provençale
25min
Soupe portugaise à la morue
30min
Soupe de poisson de Majorque
40min
Soupe de poisson
20min
Quiche aux fruits de mer
1h 15min
Soupe de poisson
40min
Marmite du pêcheur
50min