Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'échalotes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 20 g de concentré de tomate
- 300 g de filets de poisson de roche (grondin, rascasse, tacaud, par ex.), coupés en morceaux
- 150 g de poireau, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de carottes, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 100 g de pomme de terre, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de fenouil, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 445.7 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 414.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 Min
Soupe de poisson
40 Min
Ragoût de fruits de mer
1h 5min
Velouté de moules et poireaux au pastis
35 Min
Bisque de crevettes et croûtons
1 Std.
Soupe de moules à la citronnelle
55 min
Soupe de poisson de Majorque
40 Min
Soupe de fruits de mer provençale
25min
Soupe de poisson
20 min
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4h 40min
Soupe de poisson au curry
45 Min