Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de chocolat noir, Caraïbe 66 % de chez VALRHONA, en morceaux
- 365 g d'eau
- 25 g de cacao en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 60 g de beurre demi-sel, en morceaux, et un peu pour la poêle
- 1 œuf
- 125 g de farine de blé
- 100 g de chocolat pâtissier, Dulcey 35% de chez VALRHONA, en morceaux
- 30 g de pralin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2868.1 kJ / 685.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 95.3 g
- Vetten
- 31.5 g
- Verzadigd vet
- 18.8 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 143.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cocktail citron et thym
45 Min
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
1 Std. 50 Min
Pâte à pizza
1h
ATELIER menu 1
1h
Coleslaw au Découpe-Minute
10 Min
Babka salé au saumon fumé
4 Std.
Ravioli sardes (culurgiones)
2 Std. 30 Min
Cheesecake à la betterave
3 Std. 15 Min
Biscuits chinois
1j 25 mnt
Pâtes au cacao façon tiramisu
1h 10min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
1 Std. 40 Min
Croque façon McDo
3 Std.