Compatibele versies
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La couronne de pavlova
- 250 g de sucre en poudre
- 200 g de blancs d'œufs (env. 6-7 blancs d'œufs), température ambiante
- 1 c. à café de vinaigre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 10 g de fécule de maïs
Le coulis de framboises
-
200
g de framboises fraîches
of 200 g de framboises surgelées - 100 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron
La crème fouettée et le montage
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 grenade, épépinée
- 2 - 4 figues fraîches, coupées en quartiers (optioneel)
- 2 brins de feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 54.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12h 15min
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1h 50min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5h 30min
Minipavlovas
3 Std. 45 Min
Brownie à la crème de pistache, glaçage noir
12h
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1 godz.
Minipavlova de Pâques aux fraises
3 godz. 35 min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Petite pavlova à la rhubarbe
3 godz. 20 min
Financiers pistache et framboise
35 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 Std.
Pavlova aux fruits rouges
4h