Compatibele versies
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La couronne de pavlova
- 250 g de sucre en poudre
- 200 g de blancs d'œufs (env. 6-7 blancs d'œufs), température ambiante
- 1 c. à café de vinaigre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 10 g de fécule de maïs
Le coulis de framboises
-
200
g de framboises fraîches
of 200 g de framboises surgelées, préalablement décongelé 1 heure à température ambiante - 100 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron
La crème fouettée et le montage
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 - 4 figues fraîches, coupées en quartiers
- 1 grenade, épépinée
- 2 brins de feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 54.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Praliné
30min
Sorbet pomme-cidre, sablé breton, sirop au miel et crème chantilly
5h
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Petite pavlova à la rhubarbe
3h 20min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Succès praliné
1h 40min
Tartelettes pistache-framboise
50min
Choux craquelins à la vanille
1h 15 min
Lemon curd Mode Sauce
20 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1h 15 min
Tarte aux poires Bourdaloue
3 Std. 10 Min