Apparaten en accessoires
Bretzels allemands
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
70 g d'eau minérale
-
70 g de lait
-
3 g de levure boulangère sèche
-
250 g de farine T55, et un peu pour fariner
-
15 g de sel
-
20 g de beurre demi-sel en morceaux
-
1000 g d'eau et 1 c. à café
-
55 g de bicarbonate de sodium
-
1 jaune d'œuf
-
1 c. à soupe de fleur de sel
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
1129 kJ /
268 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Larousse - Boulangerie maison
120 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Gressins italiens
1u. 55min
Foccacia tomates cerise, olives et parmesan
50min
Bâtonnets poitrine de porc et oignon
1u. 20min
Cruffins américains
3u. 50min
Baguette en épis au sésame
15u. 45min
Petits pains façon bretzel
2u.
Brioches italiennes
3u. 15min
Fougasse lardons et romarin
3u. 15min
Minifocaccias moelleuses
3u. 30min
Pain à l'ail et au thym
2u. 20min
Brioche italienne
3u. 15min
Bretzel
1u. 10min