Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cerneaux de noix
- 250 g de sucre roux
- 1070 g d'eau
- 30 g de beurre froid, coupé en morceaux (6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Consei(s)")
- 50 g de vinaigre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 355 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Rissoler lardons et champignons
20 min
Nougat de Montélimar
3h 30min
Parfait au caramel
7 Std.
Gâteau au caramel
3u. 50min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Poudre de caramel
1h
Caramel liquide
25 min
Pâte de speculoos
10 min
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Faire sauter 200 g de poires
15min
Toffees au caramel
2h
Sauce au caramel
1h 30min