Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La garniture
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- 20 g de sucre en poudre
- 125 g de fraises fraîches, coupées en lamelles
- œufs de Pâques à la liqueur, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2272 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10min
Mont-blanc revisité
4 godz. 20 min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3h
Minipavlovas
3h 45min
Paris-brest aux fraises
1h 45min
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min
Pavlova en verrine
14 Std. 30 Min
Mille-feuille de fruits rouges à la meringue
3 Std. 40 Min
Choux vanille-framboise
2 Std. 30 Min
Sundae au coulis de fruits rouges
13 Std.
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Pavlova aux fruits rouges
4 godz.