![Minipavlova de Pâques aux fraises Minipavlova de Pâques aux fraises](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8de2dc87-a832-487e-a926-dd6779840d5d/Derivates/1910790a-ba01-4c21-851d-b9aa49c884c7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La garniture
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- 20 g de sucre en poudre
- 125 g de fraises fraîches, coupées en lamelles
- œufs de Pâques à la liqueur, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2272 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5 godz. 30 min
Demi-sphère vanille-caramel
7h 30min
Minipavlovas
3 Std. 45 Min
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 godz.
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6óra
Petite pavlova à la rhubarbe
3 Std. 20 Min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14h
Bavarois litchis-framboises
4h
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6óra
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1h 15min
Pavlova aux fruits rouges
4h