Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La garniture
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- 20 g de sucre en poudre
- 125 g de fraises fraîches, coupées en lamelles
- œufs de Pâques à la liqueur, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2272 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gianduja cacahuète et caramel, sorbet mangue
4h 30min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4h 15min
Tarte au citron destructurée
20min
Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes
2h
Mille-feuille à l'ananas
3u. 15min
Minipavlovas
3h 45min
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15 min
Verano
12 godz. 45 min
Mille-feuille express framboise-citron
30min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Choux vanille-fraise
7 Std. 15 Min
Pavlova à l'ananas
3 godz. 30 min