Compatibele versies
Sorbet pomme-cidre, sablé breton, sirop au miel et crème chantilly
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sorbet pomme-cidre
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 100 g de cidre brut ou doux
- 500 g de pommes, coupées en morceaux
Le sablé breton
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 120 g de sucre en poudre
- 2 jaunes d'œufs
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
Le sirop au miel de blé noir
- 25 g d'eau
-
75
g de miel de blé noir
of 75 g de miel - 1 pincée de vanille Bourbon en poudre
- 5 g de jus de citron fraîchement pressé
La crème chantilly
- 30 g de sucre en poudre
- 1 pointe de couteau de vanille en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1613.5 kJ / 353.8 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 50.1 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 80.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6 godz.
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Entremets à la mousse de cassis
12 godz.
Charlotte aux fraises
3 Std. 35 Min
Entremets chocolat, insert framboise
17h
Galantine de pintade foie gras noisette
13h
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Saint-honoré citron-framboises
2h 30min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 godz.
Verrine mocaccino et caramel
45 min
Entremets coco-passion-papaye
24h