Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce au caramel
- 250 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café jus de citron (voir conseil)
- 30 g de beurre froid, en une seule pièce (6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à soupe vinaigre
Le parfait
- 80 g de cacahuètes, grillées et salées
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 5 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1801 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crousti chocolat et crème à la réglisse
1h 35 min
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12h
Gâteau au caramel
3u. 50min
Poudre de caramel
1h
Caramel liquide
25 min
Crème dessert au caramel
1h
Caramel de base
25 min
Verrine mocaccino et caramel
45min
Sauce au caramel
1h 30min
Sauce caramel au whisky
35 Min
Glace au caramel au beurre salé
14 Std.
Crème anglaise Mode Sauce
15min