Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce au caramel
- 250 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café jus de citron (voir conseil)
- 30 g de beurre froid, en une seule pièce (6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à soupe vinaigre
Le parfait
- 80 g de cacahuètes, grillées et salées
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 5 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1801 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace au caramel au beurre salé
14 godz.
Croquants aux noix
1u. 30min
Crème dessert au caramel
1u.
Fontainebleau et coulis de fraises
5 Std. 10 Min
Sauce au caramel
1u. 30min
Poudre de caramel
1u.
Lemon curd Mode Sauce
20min
Sauce caramel au whisky
35min
Sundae au coulis de fruits rouges
13 Std.
Crème pâtissière Mode Sauce
15min
Crème anglaise Mode Sauce
15min
Brownies au caramel
1u. 20min