Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de lait
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 bouquet de verveine fraîche
- 4 jaunes d'œufs
- 5 c. à soupe de sucre blond
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena
- 350 g de framboises
- 50 g de sucre en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 100 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1247 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Glace au litchi, coulis de framboise
6u. 20min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1h 35min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Tiramisu pêche-lavande
3h 20 min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1h
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4h
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12u.
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2h