Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de lait
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 bouquet de verveine fraîche
- 4 jaunes d'œufs
- 5 c. à soupe de sucre blond
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena
- 350 g de framboises
- 50 g de sucre en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 100 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1247 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 Std.
Mille-feuille de crêpes dentelle, sauce au caramel
12 Std.
îles flottantes et coulis de pêches à la verveine
35 Min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Glace au litchi, coulis de framboise
6 Std. 20 Min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12 Std.
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1h 35min
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8h 15min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1 Std.
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min