Glace à la verveine et coulis de framboises

Glace à la verveine et coulis de framboises

4.8 28 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 16u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 350 g de lait
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 bouquet de verveine fraîche
  • 4 jaunes d'œufs
  • 5 c. à soupe de sucre blond
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs type Maïzena
  • 350 g de framboises
  • 50 g de sucre en poudre
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • 100 g d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 5 g
Calorieën 1247 kJ / 299 kcal
Vetten 14 g
Koolhydraten 35 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...