Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue (la veille)
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena®
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g d'amandes effilées
La garniture (le jour même)
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 100 g de mascarpone, bien froid
- 40 g de sucre en poudre
- quelques gouttes d'extrait naturel d'amande amère
- 125 g de fraises fraîches, équeutées et coupées en morceaux
- 125 g de framboises fraîches
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2055 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12u. 15min
Minipavlovas
3h 45min
Tarte aux fraises et lemon curd
1 godz.
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1 godz.
Choux meringués aux fruits de la Passion
2 godz. 45 min
Pavlova en verrine
14 godz. 30 min
Pavlova aux figues
4 Std.
Pavlova à l'ananas
3h 30min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1 Std. 25 Min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 Std.
Pavlova aux fruits rouges
4 Std.
Crème diplomate aux fruits
1 godz.