Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue (la veille)
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena®
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g d'amandes effilées
La garniture (le jour même)
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 100 g de mascarpone, bien froid
- 40 g de sucre en poudre
- quelques gouttes d'extrait naturel d'amande amère
- 125 g de fraises fraîches, équeutées et coupées en morceaux
- 125 g de framboises fraîches
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2055 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Pavlova aux figues
4 godz.
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Minipavlovas
3h 45 min
Glace au litchi, coulis de framboise
6 godz. 20 min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 godz. 15 min
Crème brûlée à la Passion
3h 45 min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5h 30min
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Pavlova aux fruits rouges
4 godz.
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min