Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les fontainebleaux
- 400 g de faisselle
- 350 g de crème liquide entière, bien froide
Le coulis
- 300 g de fraises, en morceaux
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Porridge au coulis de fraises
20 Min
Verrine mocaccino et caramel
45min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 godz. 30 min
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1h 35min
Eton mess, fraises et rhubarbe
1 Std. 10 Min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12 godz.
Sundae au coulis de fruits rouges
13h
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 min
Pannacotta aux myrtilles
4 godz. 30 min