Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les fontainebleaux
- 400 g de faisselle
- 350 g de crème liquide entière, bien froide
Le coulis
- 300 g de fraises, en morceaux
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Sundae au coulis de fruits rouges
13h
Pannacotta aux myrtilles
4 godz. 30 min
Coulis de fruits
10 min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1hod.
Mille-feuille fraise-amande et coulis de fraises
5h
Fontainebleaux et coulis de cerises
4 godz. 40 min
Glace au litchi, coulis de framboise
6 Std. 20 Min
Porridge au coulis de fraises
20min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3h 35min
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5 min
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1h 35min