Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 300 g de beurre doux, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 110 g d'eau froide
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
La frangipane
- 130 g de sucre en poudre
- 100 g beurre doux
- 130 g d'amandes en poudre (voir "Conseil(s)")
- 2 œufs
- 150 g de crème pâtissière maison (voir "Conseil(s)")
La dorure et le montage
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 150 g de confiture de framboises, et 1 noisette de confiture pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2515.4 kJ / 602.9 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 38.5 g
- Verzadigd vet
- 20.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 273.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de pomme de terre et merguez
55 Min
Galette des Rois frangipane pistache
1 Std. 45 Min
Paris-brest aux fraises
1 Std. 45 Min
Génoise
50 min
Pâte sablée
1h 25 min
Pâte sucrée
1 Std. 50 Min
Tarte aux fraises, pâte sablée à la pistache
2u. 10min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5 Std.
Paris-brest
3 Std. 10 Min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 min
Choux chantilly et fruits rouges
2 godz.
Crème pâtissière XXL
15 min