Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace vanille (la veille)
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 300 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 jaunes d'œufs
- 70 g de sucre en poudre
Le jour même
- 150 g de myrtilles fraîches ou surgelées
- 80 g de sirop d'érable
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 725.3 kJ / 173.6 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 8.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace chocolat-cerise et chantilly
12h 25min
Crème glacée fraise-soja
4h 20min
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8h 15min
Crème fouettée
10min
Sorbet poire avec morceaux
12h
Glace pêche-fraise
15min
Sorbet framboise-girofle
12h
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6 godz. 25 min
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36u.
Sorbet minute fraise-banane
4h 15 min.
Sorbet fraise-banane
5min
Sorbet à la fraise
12h