Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée de fraise
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 40 g de sucre en poudre
- 250 g de fraises, et quelques fraises en lamelles pour la finition
La crème vanille
- 1 gousse de vanille, fendue
- 200 g de lait
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 80 g de sucre en poudre
- 15 g de fécule de maïs
- 2 œufs
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
La finition
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 396.3 kJ / 94.9 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 34.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Entremets chocolat fraise basilic
20h
Tartelettes à la crème
55 min
Paris-brest
3h 10 min
Mousse surprise
14 godz.
Bûche de Noël à la fève tonka
3h
Choux à la crème et aux fraises
1h 15min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4h 15min
Pâte sucrée
1h 50 min
Crème diplomate aux fruits
1h
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 Std. 45 Min
Fraisier macaroné revisité
2 Std. 45 Min
Tarte tropézienne
3h