Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de lait
- 450 g de miel de châtaigner
- 2 c. à soupe rases d'épices à pain d'épices
- 300 g de farine de seigle
- 150 g de farine T45
- 1 pincée de fleur de sel
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 30 g de sucre roux moelleux, type vergeoise brune
- 10 g de beurre, pour le moule
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 751.3 kJ / 179.6 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 140.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain d'épices
1h 15min
Pain d'épices aux fruits secs
1h 15min
Kouglof alsacien
17h 10min
Pain d'épices au miel de fleurs
1h
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche tressée
14h 40min
Pain en cocotte à la châtaigne
4h 30min
Pain d'épices au miel de châtaignier
2 Std. 20 Min
Crackers multicéréales
3h
Stollen
3h 45min
Brioche Nanterre
4sa 15 dk
Gâche vendéenne
12h 55min