Apparaten en accessoires
Glace à l'abricot
Voorbereiding. 10min
Totaal 6u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
600 g d'abricots frais dénoyautés et coupés en deux
-
60 g de sucre en poudre
-
le jus d'1/2 citron vert
-
2 cm de gingembre frais pelé et râpé
-
100 g de ricotta
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
470 kJ /
112 kcal
Vetten
2 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Saveurs Thermomix® n°11
67 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3u. 15min
Glace pêche-fraise
15min
Cake aux figues
1u. 10min
Glace aux fruits allégée
5min
Sorbet abricot, éclats de pistache
12u. 30min
Sorbet à l'abricot
10min
Glace vanille aux myrtilles
12u. 30min
Sorbet framboise-girofle
12u.
Sorbet à la fraise
12u.
Sorbet citron vert
12u.
Glace à la menthe
3u. 20min
Glace à la réglisse
3u. 45min