Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les quenelles nature
- 150 g d'eau
- 150 g de lait
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de farine de blé
- 4 œufs
La sauce nantua
- 16 écrevisses fraîches et crues
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 branche de cerfeuil frais
- 50 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 30 g de cognac
- 20 g de farine de blé
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 900 g d'eau
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1472 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 24.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1sa 15 dk
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Quenelles nature, comté et épinards
45 Min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1 Std.
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 Std.
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25min
Fougasse aux grattons
2h
Gratin de courge
1 Std.
Pâtes fraîches
1 Std.
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3 godz. 15 min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min