Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille

Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille

4.8 24 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
6 portions

Ingrediënten

La pâte à galette
  • 200 g de farine de sarrasin
  • 1 œuf
  • 1 c. à café de sel
  • 300 g de lait demi-écrémé
  • 250 g d'eau
  • 40 g de beurre demi-sel
La garniture
  • 20 g de beurre
  • 3 de pommes à couteau, type Gala, épluchées et coupées en huit
  • 12 noix de saint-jacques de belle taille
  • 10 g de calvados
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 85 g d'andouille coupée en morceaux, et 6 rondelles

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 21.3 g
Calorieën 1943 kJ / 463 kcal
Vetten 24.5 g
Koolhydraten 38.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...