Compatibele versies
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à galette
- 200 g de farine de sarrasin
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel
- 300 g de lait demi-écrémé
- 250 g d'eau
- 40 g de beurre demi-sel
La garniture
- 20 g de beurre
- 3 de pommes à couteau, type Gala, épluchées et coupées en huit
- 12 noix de saint-jacques, de belle taille
- 10 g de calvados
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 85 g d'andouille, coupée en morceaux, et 6 rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1943 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 24.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kig ha farz
1h 15min
Galette saucisse fromage
35min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45min
Roulés de galette au saumon
45min
Mille-galettes de blé noir
35min
Plat : sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
1h
Galettes aux champignons et crème de soja
1h 30min
Glace au sarrasin
12h
Gaufres au blé noir et petits légumes
1h 50min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45min
Galettes complètes
45min
Pâte à galette
1h 15min