Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de vin de madère
- 30 g de beurre demi-sel
- 20 g de farine de blé
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 50 g de brisures de truffe noire
- 100 g de foie gras de canard cru
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 3712 kJ / 888 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 88 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72 Std.
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 Std.
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Langoustines sauce au whisky
1h 10 min
Sauce beurre blanc
20 min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Sauce chasseur
35 min.
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3 Std. 10 Min
Sauce bordelaise
45 min