Sauce périgourdine

Sauce périgourdine

4.8 61 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
400 g

Ingrediënten

  • 200 g de vin de madère
  • 30 g de beurre demi-sel
  • 20 g de farine de blé
  • 200 g d'eau
  • 1 c. à café de fond de veau
  • 50 g de brisures de truffe noire
  • 100 g de foie gras de canard cru
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 400 g

Eiwitten 10 g
Calorieën 3712 kJ / 888 kcal
Vetten 88 g
Vezels 10 g
Koolhydraten 14 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...