Île flottante au foie gras

Île flottante au foie gras

4.0 22 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
12 portions

Ingrediënten

  • 300 g de bouillon de volaille maison
  • 140 g de foie gras de canard cru coupé en morceaux
  • 80 g de foie gras de canard mi-cuit
  • 5 œufs blancs et jaunes séparés
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 1.4 g
Calorieën 417 kJ / 101 kcal
Vetten 10.4 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 0.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...