Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de bouillon de volaille maison
- 140 g de foie gras de canard cru, coupé en morceaux
- 80 g de foie gras de canard mi-cuit
- 5 œufs, blancs et jaunes séparés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 417 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72u.
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1h 5min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45min
Entrée : huîtres en écume de lard
55 min
Iles flottantes
1ωρ.
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1ωρ. 30 λεπτ.
Opéra de foie gras
24h
Gougères au comté, craquelin et crème truffée
1ωρ. 30 λεπτ.
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50 λεπτ.
Gougères aux champignons de Paris
1ωρ. 30 λεπτ.
Meringue italienne
30 λεπτ.
Iles flottantes
1ωρ.