Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de bouillon de volaille maison
- 140 g de foie gras de canard cru, coupé en morceaux
- 80 g de foie gras de canard mi-cuit
- 5 œufs, blancs et jaunes séparés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 417 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines à l'italienne
3h 25min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Ballotine comme un macaron
25 min
Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
2 Std. 15 Min
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Îles flottantes, crème à la menthe
2 Std. 10 Min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 Std.
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2hod. 20min
Verrines estivales
12 Std.
Carpaccio tomate-mozzarella et glace avocat-basilic
12h 30min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2 godz.
Verrine aux trois poivrons
55 min