Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de vin doux rouge, type Maury ou Pedro Ximénez (voir "Conseil(s)")
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de fécule de maïs
- le jus d'une orange
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 507 kJ / 122.2 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce gribiche
15min
Tartare de bœuf
10 min
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Sauce bordelaise
45 min
Matelote de poisson au Riesling
13 godz.
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Sauce moutarde à l'aneth
25 min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce soubise
30 min
Fondue savoyarde
15min
Sauce chasseur
35 Min
Sauce périgourdine
35 Min