![Mousse à l'avocat Mousse à l'avocat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/229065.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de lait
- 2 avocats, bien mûrs
- le jus d'un citron jaune
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de crème fraîche épaisse 40% m.g. min.
- 250 g de chair de crabe frais, émiettée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 905.3 kJ / 218.3 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine saumon-endive
10min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Verrines estivales
12h
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 godz. 45 min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 godz. 30 min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Verrines printanières
25 min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35min
Mousses de betterave en deux façons
15min
Verrine aux trois poivrons
55 min
Verrines de betterave au crabe
15min