Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de framboises fraîches, réserver 6 pour la finition
- 70 g de sucre en poudre
- 100 g de crème de coco, très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 1 c. à soupe de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 613 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fraîcheur de nectarine
25 min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2h 15min
Mousse aux griottes
2h 30min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 min
Mousse de framboises à la verveine
10min
Mousse fruits de la Passion
2h 30min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 min
Mousse de fraises et framboises
20 min
Mousse de fraise
4h 15min
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Mousses de framboises
1h 15min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min