Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 15 g de sucre en poudre
- 20 g de noix de coco fraîche, râpée
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- ½ grenade, égrainée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 892.5 kJ / 213.5 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 20.5 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Blanc-manger coco-ananas
4 Std. 15 Min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Crème au lait de coco
15min
Entremets mangue-coco
2 godz. 25 min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Crème à la pâte de speculoos
2u. 40min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30 min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min