Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 450 g de lait entier
La mousse au caramel
- 300 g de sucre en poudre
-
1
trait de jus de citron
of 1 c. à soupe d'eau - 75 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1044 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine à la pomme
30min
Crème au chocolat
3h 25 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Crème à la pâte de speculoos
2 godz. 40 min
Gâteau brigadier
2h 30 min
Marquise au chocolat
2h 25 min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30 min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6h 30min
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Crème au lait de coco
15min
Délice au Carambar
2h 30 min
Crémeux de Carambar
2h 30 min