Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La détrempe (à faire la veille ou au moins 1 heure à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 200 g de sucre en poudre, et un peu pour le moule
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1478.1 kJ / 351.9 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kig ha farz
1 Std. 15 Min
Briochettes feuilletées
2h 45 min
Gâche vendéenne
3h 20min
Broyé du Poitou
1 Std. 15 Min
Bretzels sucrés
4 Std.
Paille à la confiture
1 Std. 30 Min
Gâteau nantais
1 Std.
Kouign-amann
4 Std.
Galette au beurre
1 Std.
Croustade aux pommes
50 Min
Flan pâtissier
4 godz. 25 min
Cannelés
13 godz. 45 min