Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 300 g de beurre doux, préalablement congelé à plat et en morceaux
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g d'eau
- 2 pincées de sel
La crème d'amandes
- 1 œuf
- 2 jaunes d'œufs
- 120 g de beurre doux
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g d'amandes en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 1 c. à soupe rase de farine de blé
- 1 c. à café d'eau de fleur d'oranger
- 30 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3053.5 kJ / 733.9 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 54.3 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Malakoff à la crème anglaise
25min
Millas
1u.
Mousse à l'abricot
3h 30min
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45min
Galette magique des Rois
3h 15min
Fenetra de Toulouse
1u. 30min
Pain de Gênes
1u.
Clafoutis exotique aux abricots secs
1 Std. 45 Min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1 Std. 5 Min
Croustade aux pommes
50min
Gâteau nantais
1u.