Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache au chocolat noir
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat au lait
- 120 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat blanc
- 130 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
La finition
- 50 g de cacao en poudre
- 50 g de pralin
- 50 g de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 480 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Macarons à la griotte
48 Std.
Truffes chocolat-noisette
12 Std.
Carrés menthe-chocolat
5sa
Macarons aux fruits de la Passion
25 Std. 45 Min
Tuiles aux amandes
25 min
Biscuits aquarium
1 godz. 45 min
Sucettes chocolat-orange
2 Std. 45 Min
Barres choco-coco
1hod.
Sablés nantais
2h 40 min
Meringues à aromatiser
3h 30min
Sablés bretons
50 Min
Biscuit roulé
1h 50 min