Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache au chocolat noir
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat au lait
- 120 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat blanc
- 130 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
La finition
- 50 g de cacao en poudre
- 50 g de pralin
- 50 g de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 480 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringue classique
3h 25min
Mendiants au chocolat
30 min
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12h 30min
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Saucisson au chocolat
6h 15 min
Tuiles au fromage
15 Min
Sorbet Tagada
12h 25min
Guimauves à la fraise
3h 35min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35 min
Poudre au caramel
1h
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2 godz. 35 min
Sablés façon sucettes
1 Std. 30 Min