Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 300 g de lait
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 60 g de miel liquide
- 200 g de mangue, détaillée en dés
Le miroir à la mangue
- 180 g de mangue, coupée en morceaux
- 5 g de jus de citron (½ citron env.)
- 150 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café rase d'agar-agar (½ sachet)
Le coulis de framboises
-
180
g de framboises fraîches ou surgelées
of 180 g de framboises surgelées - 45 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1107 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3h 20min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12 godz. 30 min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2h 30min
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.
Pannacotta à la coco et à la grenade
4h 15min
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3 Std. 30 Min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15 min
Pannacotta coco-kiwi
3 Std.