Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1914 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72h
Parmentier de canard aux oignons
50min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Rillettes de canard
2 godz. 30 min
Foie gras farci aux figues
24h
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Filet mignon au cidre
35 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Moules à la sauce chorizo
1 Std.