Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1914 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72u.
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Foie gras farci aux figues
24h
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5 λεπτ.
Foie gras d'oie à la truffe
72u.
Terrine de lapin aux herbes
24h
Cervelle de canuts
12 Std.
Sauce gribiche
15 λεπτ.
Tarama et ses miniblinis
1 godz. 45 min
Aïoli traditionnel
10 λεπτ.