Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1914 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Foie gras farci aux figues
24h
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2 Std. 40 Min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13u. 30min
Foie gras de canard
72h
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Confit d'oignons rouges
4h
Moules à la sauce chorizo
1h
Sauce périgourdine
35min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.
Sangria blanche aux agrumes
10min