Foie gras au piment d'Espelette

Foie gras au piment d'Espelette

4.8 62 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 72u.
6 parts

Ingrediënten

  • 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
  • 20 g de porto
  • 5 g de calvados
  • 2 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à café de piment d'Espelette
  • 800 g d'eau
  • 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 part

Eiwitten 4 g
Calorieën 1914 kJ / 465 kcal
Vetten 48 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...