Foie gras au piment d'Espelette
TM6 TM5

Foie gras au piment d'Espelette

4.8 (58 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
  • 20 g de porto
  • 5 g de calvados
  • 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à café de piment d'Espelette
  • 800 g d'eau
  • 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide

Voeding
per 1 part
Calorieën
1914 kJ / 465 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
2 g
Vetten
48 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten