Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à tarte
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil plat frais
- 150 g de jambon fumé, en morceaux
- 700 g d'échine de porc, désossée, détaillée en dés
- 1 œuf
- 30 g de cognac
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 15 g de sel
- beurre, pour le moule
- 6 œufs durs
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1513.5 kJ / 361.7 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1004.5 mg
Alternatieve recepten
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine bressane
24h
Pâté en croûte
7h 45 min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Rillettes de lapin
12 godz.
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min
Pâté lorrain
15h 30min
Foie gras de canard
72 godz.
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Minifeuilletés aux escargots
50min
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min