Terrine aux deux poissons

Terrine aux deux poissons

4.5 131 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 parts

Ingrediënten

  • ½ bouquet d'aneth frais
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 350 g de filets de cabillaud
  • 350 g de filets de saumon frais sans la peau
  • 6 œufs
  • 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • sel
  • poivre moulu
  • 30 g de concentré de tomate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 50 g
Calorieën 2359 kJ / 566 kcal
Vetten 37 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...