Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet d'aneth frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 350 g de filets de cabillaud
- 350 g de filets de saumon frais, sans la peau
- 6 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- sel
- poivre moulu
- 30 g de concentré de tomate
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2359 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Terrine de poissons aux légumes
6 Std. 30 Min
Pain de saumon
1 Std. 20 Min
Pain de saumon, crème citronnée
6 godz. 15 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 dk
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min
Terrine de volaille pistache-citron
24 godz.
Terrine de saumon aux épinards
2 Std.
Terrine de poisson
1 Std.
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min