Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'oignon
- 20 g de beurre doux
- 300 g de rognons de veau, épluchés, dénervés et coupés en morceaux
- 1 c. à café bombée de farine de blé
- 200 - 250 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 1 feuille de laurier frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de vin de madère
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 brins de persil plat frais et hachés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1860 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rognons de veau au xérès
25 Min
Coq au vin
9 godz. 40 min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 Std.
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45min
Sauce gribiche
15min
Cassoulet
13h
Osso-buco
1h 20min
Joues de porc à la bière
1h 10 min
Joues de porc au cidre
1h 45min
Sauce madère
35 Min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min