Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'oignon
- 20 g de beurre doux
- 300 g de rognons de veau, épluchés, dénervés et coupés en morceaux
- 1 c. à café bombée de farine de blé
- 200 - 250 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 1 feuille de laurier frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de vin de madère
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 brins de persil plat frais et hachés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1860 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72 godz.
Sauce madère
35 min
Pintade à la moutarde et aux pommes
1h 5min
Joues de porc à la bière
1h 10 min
Rognons de veau au xérès
25min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 min
Pintade au chou
1h 10 min
Sauce gribiche
15 min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Cassoulet
13sa
Joues de porc au cidre
1 Std. 45 Min
Raie aux câpres
45 min