Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 3 œufs
- 15 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 500 g d'eau
- 600 g de saucisson de Lyon à cuire
- 1 jaune d'œuf battu, pour la dorure
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1718 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 26.4 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Terrine bressane
24h
Quenelles nature sauce nantua
3hod. 40min
Pâté en croûte
7h 45min
Saucisse de morteau briochée
5 Std. 25 Min
Saucisson brioché
2h 50min
Galette bressane
13h
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1h
Bugnes à la fleur d'oranger
3 godz. 25 min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3h 15min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Tarte à la praline
3h 20min