Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée sucrée
- 50 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 1 ½ c. à café de sucre vanillé maison
- 1 œuf
La garniture
- 100 g de beurre, en morceaux
- 2 œufs
- 100 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 40 g de rhum
- 500 g de mirabelles, coupées en deux et dénoyautées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1694.2 kJ / 404.2 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 19.9 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Gâteau aux quetsches
45 min.
Tarte aux myrtilles
2h 30min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 Std. 10 Min
Tarte amandine aux cerises
2h 30min
Tartelettes aux quetsches
45 min.
Tartelettes amandines aux figues
1h 30 min.
Tarte aux mirabelles
50 min.
Clafoutis prune-cannelle
40 min.
Cuajada aux abricots
50 min.
Clafoutis moelleux aux cerises
50 min.
Clafoutis à la rhubarbe
55 min.
Tarte à la rhubarbe
1h