Terrine de poisson

Terrine de poisson

4.4 149 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
10 parts

Ingrediënten

  • 700 g de poisson blanc en filets, coupés en morceaux (type merlan, cabillaud, etc.)
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café d'aneth déshydraté
  • 4 brins de persil frais équeutés
  • 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
  • 3 œufs
  • 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 1 pavé de saumon frais sans peau, coupé en deux dans la longueur

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 19.3 g
Calorieën 759.3 kJ / 182.1 kcal
Vetten 11.2 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 0.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...