Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de poisson blanc en filets, coupés en morceaux (type merlan, cabillaud, etc.)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café d'aneth déshydraté
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
- 3 œufs
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 pavé de saumon frais, sans peau, coupé en deux dans la longueur
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 759.3 kJ / 182.1 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min
Pain de saumon
1 godz. 20 min
Terrine de poulet au basilic
4 Std. 10 Min
Pain de saumon, crème citronnée
6 godz. 15 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 godz. 45 min
Petits flans de poisson
1h 5min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 Min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine de saumon aux épinards
2h
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45 min
Terrine aux deux poissons
1 Std.