Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de betterave cuite, coupée en morceaux
- 100 g de chair de crabe en conserve, égouttée
- 50 g de mascarpone
- 130 g de fromage blanc, 20% m.g.
- 7 feuilles de menthe
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de graines de sésame doré
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Mousse de tomate au basilic
3h 30min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Verrines printanières
25 min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Verrine saumon-endive
10 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35 min
Verrines de crème d'asperges
2h 35 min
Verrine aux trois poivrons
55min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min